2015. május 22., péntek

Meseszép új H&M tüll ruha 164 - Jelenlegi ára: 4 490 Ft


katalógus fotó
Gyönyörű H&M tüll ruha 164-es, 13-14 éves méretben, kérlek ellenőrizd a mért adatokat, az én lányomnak is megvettem 152-esben(a méretében) egy kicsit nagy lett neki.
Színe ecrü, anyaga poliészter.
Pántos fazon, hátán cipzáros, derékig raffolt, szoknyája az alsószoknyáknak köszönhetően gyönyörűen kitart felvéve.
Tökéletesen új, egy nyári esküvőre vettük koszorúslány szerepkörre barátnőm lányának , de lebetegedett, így sajnos kihagyta, a ruha pedig új, címkés maradt, a tavaly karácsonyi kollekció darabja volt .
katalógus fotó
Kedves Érdeklődők!
CSAK AJÁNLOTTAN POSTÁZOK! Megértésedet KÖSZÖNÖM!!!
5. 000 forint feletti vásárlásnál az ajánlási díj , illetve 10. 000 forint feletti vásárlás esetén a teljes ajánlott postaköltség az én ajándékom! Jó nézelődést kívánok!
A képeken törekszem a termék legkorrektebb és legélethűbb megjelenítésére, az esetleges hibákról mindig alapos tájékoztatást próbálok adni szóban és képekkel is, azonban a vakunak és az egyéni gépbeállítasoknak köszönhetően néha előfordul színbeli árnyalatnyi eltérés a fotó és a valóság között, ezért próbálom szavakkal is körülírni a színeket, kérlek, ha valamiben nem vagy biztos, inkább kérdezz : )
A ruhák nagy része saját darab volt, így gyakran a méretek, amelyekben hirdetem nem egyeznek a címkés méretekkel. Mindenkit szépen kérek, hogy a mért adatokat is ellenőrizze licitálás előtt a későbbi csalódások elkerülése végett, ruhát és cipőt méret probléma miatt csak akkor tudok visszavásárolni, ha az általam adott adatok pontatlanok voltak.
Vásárláskor gyakran csalóka a testen mért centiket alapul venni, általában a kiszemelt darabhoz hasonló fazonú saját darab paramétereit szoktam összevetni a terméklapon szereplő centikkel, tapasztalatom alapján ezzel a módszerrel biztosabb a siker : )
Köszönöm szépen a megértést : )
Kata
Kérlek, olvasd el saját oldalamat licitálás előtt.
Köszönöm!
Köszönöm szépen!



Jelenlegi ára: 4 490 Ft

Az aukció vége: 2015-06-11 10:02
. Meseszép új H&M tüll ruha 164 - Jelenlegi ára: 4 490 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése